Achterstallige belastingen

Omdat het voor de NL belastingdienst om de één of andere reden nog steeds niet duidelijk is wat ze met mijn situatie aanmoeten (werken in NL, wonen in de US), kreeg ik het verzoek de inkomstenbelasting over 2009 opnieuw in te vullen, omdat ik daarvoor blijkbaar een verkeerd formulier had gebruikt. Dus nu moet ik een papieren M-formulier invullen, omdat het gebruik van een electronische versie natuurlijk veels te handig zou zijn. Vooral als er in het formulier zinnen staan als "U hoeft vraag 77 niet in te vullen. Ga naar vraag 77."

Zucht.

Comments

KAK! Ik *wist* dat ik iets

KAK! Ik *wist* dat ik iets vergeten was. Naja dan moeten ze maar een daggie langer wachten, bij de belastingen.

OH NO!!! Ik krijg nog koude

OH NO!!! Ik krijg nog koude rillingen en een verhoogde bloeddruk als ik aan dat 100 vragen tellende boekwerk moet denken. Bespaar je de moeite om de belastingdienst erover op te bellen, want die begrijpen er ook niks van.
Succes!

Ik snap ook niet dat

Ik snap ook niet dat belastingdienst.nl het zelf niet snapt. Ik heb ze ook al meerder malen gebeld met verschillende vragen, en elke keer wordt 'k weer van het kastje naar de muur gestuurd. Enfin. ik ben er geloof ik in geslaagd 2009 in te vullen nu. Ik hoor het wel als het weer niet goed is...

Mijn tip is om net zo vaak te

Mijn tip is om net zo vaak te bellen tot je minstens 2 dezelfde antwoorden krijgt van de belasting telefoon.