Buik in de Tuin (32 weken)

Comments

He je navel is geplopt

He je navel is geplopt trynke!

nu al:-) die van mij deze

nu al:-) die van mij deze week. Maar stiekem heb ik helemaal geen navel om te ploppen (mijn huid begint wat in de war te raken van de über stretch)

überigens heb je een

überigens heb je een puntbuik, je weet wat de oude wijven zeggen: JONGETJE. Mijn buik is tonnetje rond (in mijn geval dus waar:-). Dus....... ik blijf bij mijn verdict:-)

Wanneer kan je officieel

Wanneer kan je officieel zeggen dat je navel is geplopt? Hij is inderdaad wel veel meer naar buiten gekomen (ik denk dat hij al een maand door mijn strakkere shirts te zien is zeg maar), maar ik kan mijn vinger er nog steeds insteken...

We hebben nu ook nog twee

We hebben nu ook nog twee enigszins hysterische electrische wipstoeltjes gekregen van een ander stel-met-groter-kind. Schommelt van voor naar achter en/of van links naar rechts, met lampjes en geluidjes en bewegende knuffeldiertjes er boven. En als hij/zij genoeg heeft van het Oceaan-thema, dan ploppen we de baby gewoon in die met het Jungle-thema.
En als de baby er na 3 maanden aan gewend is, dan verhuizen we sans wipstoelen naar Duitsland en dan mag hij/zij alleen nog met verantwoord houten speelgoed spelen. Kan niet misgaan toch?

okee 3 maanden plus july is

okee 3 maanden plus july is rond oktober deutschland deutschland. ik heb een ticket voor augustus NLD maar ik zit erover te denken dat in te ruilen voor een december bezoek. Mijn schoonzus bevalt in december en misschien is het toch leuker er dan te zijn. Jullie zijn vast ook wel in de buurt toch, DLD-NLD is geen afstand voor kerst.
Ik denk dat met 3 maanden een baby nog geen onderscheid maakt tussen plastic en hout. Dus whatever:-) als je zelf maar niet gek wordt van de lichtjes en het thema (hier hebben we de plastic gitaar verstopt).

Zo gaat Lucas noooit gitaar

Zo gaat Lucas noooit gitaar leren spelen natuurlijk!

Wij hebben geen gitaar, maar

Wij hebben geen gitaar, maar een keyboard die echt knoepershard staat per default. En Juul speelt er niet op, maar weet precies de knop te vinden om Jingle Bells te spelen. Ik krijg maar niet uitgelegd dat JB alleen met kerst mag. Ze vindt het helemaal te gek en gaat als een dolle dansen terwijl wij onze oren dichthouden. Again and again...