Sappig keyboard

Comments

***off topic*** kreeg deze

***off topic*** kreeg deze mail vandaag van een collega:

"Dit is de laatste versie van wat de corporaties als additioneel zien in Nieuw West. Daarnaast zit er een spreadsheet bij met cijfers!!!!!!!!!!!!!!!!1"

LOL!!!11één

LOL!!!11één

Beste Blogcollega, Een

Beste Blogcollega,

Een beetje weblog onderhouden kan een aanzienlijke dagtaak zijn. Daarnaast kan wat iets begint als een hobby-projectje (hopelijk) uitgroeien tot een goed bezochte website. Bij elke fase zijn er verschillende keuzes die je moet maken. In het begin moet je de belangrijkste keuzes maken en zoek je lang naar een goedkope webhost of naar de blog enigine die het beste past bij jouw eisen. Deze keuzes zijn vaak heel belangrijk op de langere termijn omdat het switchen van webhosting of blog engine niet iets is wat je vaak wilt doen. Het is dus zaak om goed geïnformeerd te zijn voordat je begint.
Wanneer je weblog eindelijk 'draait', gevuld is met content en stijgende bezoekerscijfers laat zien kom je weer andere vraagstukken tegen. Wil ik advertenties op mijn website? En zoja, hoe kom ik aan advertenties die ook nog iets opleveren? Welke webhoster heeft de beste service en het meeste dataverkeer? Wanneer ban ik iemand? Wie wil me mee helpen met het voeren van een redactie? Wat moet ik doen wanneer ik aangeschreven wordt door een advocaat? Hoe optimaliseer ik mijn SQL-script? Etc, etc. Allemaal belangrijke vragen waar per website verschillende antwoorden voor te vinden zijn.

Om deze ideeën, ervaringen, vragen en antwoorden te huisvesten is [blogforum is een spammer] opgericht. Wij hopen dat dit een levendige community wordt door-en voor webloggers. Een community waar we allemaal van kunnen profiteren door het uitwisselen van ideeën en informatie. Op het moment van schrijven is het nog een maagdelijk leeg forum, maar het is onze verwachting dat dit forum mettertijd een goede bron van informatie zal zijn waar zowel de beginner als de expert van kunnen leren. Laat dit dus je niet ervan weerhouden om geen vragen te stellen of ervaringen te delen!

En als laatste dit. [blogforum is een spammer] is opgericht als community en staat dus open voor jouw input. Mist er iets aan het forum laat het dan gerust aan ons weten!

Bij deze nodig ik je uit om jezelf te registreren en hoop je vaak terug te zien op [blogforum is een spammer]

Vriendelijke groet,
Dennis Masselink is een spammer]
Dennis [is een spammer] @ [blogforum is een spammer].nl

Tip: Stuur deze mail door naar vrienden of bekenden die ook een weblog beheren.

Volgens mij is dat

Volgens mij is dat note-done, reclame maken voor je site zoals hierboven gebeurt. Daar zou Dennis Masselink, is een spammer, eens een website over moeten maken.

Ik zeg al gauw: Dennis

Ik zeg al gauw: Dennis Spammerink aka Schmammerink

Beste, Ik heb wel gezocht

Beste,

Ik heb wel gezocht naar een contactmogelijkheid, maar die zag ik nergens hier op de site staan.. Dus zodoende dat ik het zo deed.

Het is ook niet zo dat ik er financieel beter van wil worden. Dus mea culpa

Dennis, omdat het (bijna)

Dennis, omdat het (bijna) kerst is: het zij u vergeven.

Jullie ook nog hele fijne

Jullie ook nog hele fijne dagen gewenst :)
Nogmaals, het was absoluut niet mijn bedoeling om te spammen... Dus mijn excuses.
Jammer dat het zo wel over kwam bij jullie.
Ik betreur het eveneens wel dat mijn bericht helemaal verandert is en ik zo aan de digitale schandpaal genageld word terwijl ik er echt alleen maar goede bedoeling mee had. Als iedereen zijn ervaringen deelt op één plek dan kan iedereen er profijt van hebben. Maar goed.

Don't push het, Dennis.

Don't push het, Dennis.

naja.... als ik nu op mijn

naja.... als ik nu op mijn eigen naa google, dan staat er pontificaal achter dat ik een spammer ben...

Zo tof is dat nou ook weer niet.